Лайм

Пугачова та Галкін показали маленьку дочку-артистку - дівчинка зачарувала мережу хітом Джо Дассена

Талант і задатки артистки в дочці Пугачової фани зазначали вже не раз

Алла Пугачова і її чоловік, пародист Максим Галкін, похвалилися в Instagram успіхами 6-річної доньки Лізи, яка дуже любить спів і ледь не з народження вчить французьку мову.

На особистій сторінці Галкіна у соцмережі з'явилося коротке відео, очевидно, зняте самою Пугачовою. За кадром чути голос артистки, яка вирішила зняти пісню Джо Дассена у виконанні дочки.

"Співаємо. Продовжуємо музикувати", - коротко прокоментував відео Галкін.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on

Талант і задатки артистки в дочці Пугачової її фани зазначали вже неодноразово. Дівчинка має неймовірну харизму і з великоб цікавістю освоює навички. Менш ніж за добу відео у профілі Галкіна подивилися більше двох мільйонів користувачів. У коментарях вони також захоплюються милою дитиною.

"Алла Борисівна, у вас просто чудова дочка", "Не можу надивитися. Таке талановите дитя", "Перед нами майбутня артистка", "Є в кого бути такою талановитою", - дискутують під роликом.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Нагадаємо, в житті Максима Галкін та Алли Пугачової діти з'явилися у 2013 році. Крім Лизи, пара також виховує 6-річного Гаррі. Двійнят зірковому подружжю народила сурогатна мати.

  • Раніше співачка Джамала показала зворушливі кадри з чоловіком та сином у Єгипті. Зимову відпустку родина вирішила провести ближче до сонця.
  • MONATIK і його дружина Ірина Демічева після новорічних корпоративів вирушили на Мальдівські острови. На відпочинок подружжя взяло з собою синів Данила і Платона. Яскравими фото з відпустки пара регулярно ділиться на своїх сторінках в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях