RU  UA

Зірки

Кажуть, поліція Парижа вигнала співачку Анастасію Приходько з Лувра - що відбулося насправді

Співачка пояснила непорозуміння з французькою поліцією

Анастасія Приходько стала героїнею ледь не кримінальних новин українських ЗМІ із заголовками "Поліція Парижа вигнала українську співачку з Лувру". А по суті вся справа в недомовленості та передчасних висновках.

У Інстаграм артистки з'явився короткий ролик, знятий під стінами знаменитого паризького музею. У кадрі її команда та представники місцевої поліції: "Побачити Париж і померти це фігня! А ось побачити Лувр, і щоб тебе попросила поліція його покинути, це спогади на все життя" - прокоментувала відео Приходько. Пояснення ситуації на сторінках співачки з'явилися згодом.

Судячи з усього, до Лувру Анастасія Приходько вирушила знімати новий кліп, але там виникли деякі непорозуміння з місцевою поліцією. В результаті історія все одно закінчилася "хеппі-ендом": "Мало того що ми все зняли <...> з нами була людина, яка жила у Франції, у неї був дозвіл від французької мерії для зйомок", - розповіла пізніше в своєму пості співачка.

Так як представник артистки в Луврі запізнювався, її команда вирішила почати зйомки без нього, однак поліція цьому перешкодила: "Нам довелося англійською пояснювати, що у нас все в порядку <...> А далі ви самі побачите! Кадри будуть", - додала Приходько.

Над чим саме співачка та її команда працювали у Луврі, поки не відомо.

  • Раніше співачка Анастасія Приходько здивувала раптовим рішенням вступити до Національної академії прокуратури України і стати прокурором, щоб посадити "всіх" злочинців країни.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.