Лайм

Це було, як втратити руку: Дмитро Дікусар вперше розповів про хворобливе розлучення з Оленою Шоптенко

Хореографи прожили в шлюбі три роки

Українські хореографи Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко прожили в шлюбі три роки, а в 2016 році пара прийняла рішення розійтися. Після розлучення у танцюриста було безліч романів, але розрив з Оленою був для нього найважчим.

Про це Дмитро відверто розповів у програмі "Зірковий шлях". Розставання з Шоптенко Дікусар переживав через біль і страждання. Було відчуття, ніби він втратив половину самого себе.

"Ці стосунки, як сірник, горіли-горіли і догоріли. На той момент, коли ми розлучилися, для мене це було, як втратити руку, половину мене. Я цей період дуже емоційно переживав, через біль, страждання. Після цього мені нічого не хотілося в плані стосунків, напевно, ще цілий рік", - поділився Дмитро.

Справитися з депресією Дікусару допоміг час. Зараз серце хореографа відкрито і він готовий до нових стосунків.

Олена Шоптенко одружена з бізнесменом Олексієм Івановим. Пара таємно одружилася в жовтні 2016 року. Подружжя вирішило не влаштовувати пишне торжество і навіть на розпис прийшли тільки вдвох, без друзів і родичів. 9 червня 2018 го на світ з'явився їхній первісток Олексій.

  • Дмитро Дікусар брав участь в шоу "Танці з зірками-2019", де його партнеркою була Вікторія Булітко. На проекті танцювальній парі неодноразово приписували роман, але всю правду акторка вирішила розповісти в інтерв'ю theLime.
  • Олена Шоптенко зважилася на зміни в зовнішност . Хореограф розпрощалася зі своїми довгими локонами, які довгий час були її візитною карткою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях