Лайм

Кайлі Дженнер з маленькою дочкою знялася для модного глянцю в образі Марії Антуанетти: фото

Наймолодша мільярдерка в світі приміряла розкішні вбрання від Valentino, Giambattista Valli, Carolina Herrera і Oscar de la Renta

Кайлі Дженнер прикрасила обкладинку березневого номера Harper's Bazaar, примірявши образ французької королеви Марії Антуанетти. На сторінках журналу 22-річна мільярдерка з'явилася з маленькою дочкою Стормі, розповіла про прибутковий бізнесі, стосунки з батьком-трансгендером та колишнім хлопцем Тревіс Скоттом.

Дженнер зізналася, що успіх компанії Kylie Cosmetics став для неї повною несподіванкою.

"Я не думала, що це можливо. Не думала, що це може бути моєю роботою. Хоча я завжди любила макіяж. У дитинстві я гралася з моєю власною косметикою або маминою. Я завжди любила макіяж, і я був одержима помадою", - зізналася вона.

5 років тому батько сестер Дженнер, легкоатлет Брюс Дженнер, публічно виступив як транс-жінка Кейтлін. Кайлі розповіла, що це не зіпсувало їхніх відносин.

"Мій тато - кращий за всіх, - каже вона. - Ніколи не пропускав спортивні змагання. Кожен день возив нас в школу, хоча вона перебувала приблизно в 45 хвилинах їзди від будинку. Ми розмовляємо з Кейтлін кожного дня. Я не могла говорити з нею три або чотири тижні, коли вона знімалася в реаліті-шоу "Я знаменитість". Я дивилася відео онлайн. Було важко залишатися без зв'язку так довго, але я відчуваю, що їй було важче, тому що вона не могла нас бачити".

Незважаючи на розставання з батьком Стормі, репером Тревісом Скоттом, Дженнер підтримує з ним хороші стосунки, щоб дочка мала підтримку обох батьків.

"У нас такі чудові стосунки, - каже Кайлі. - Ми як кращі друзі. Ми обидва любимо Стормі і хочемо, щоб їй було добре. Ми залишаємося на зв'язку і скоординовані. Я завжди думаю про [моїх батьків], як би вчинили вони. Вони були дуже практичними, і я хочу того ж для Стормі".

  • Сестра Кайлі Дженнер Кім Кардаш’ян розповіла про свою дієту і зізналася, що не дає дітям м'ясо. Ніхто у великій родині Кардаш’ян-Вест не вживає в їжу м'ясо теплокровних тварин.
  • Українка влаштувала ефектну фотосесію для Кайлі і Кендалл Дженнер. Саша Самсонова - улюблений фотограф сім'ї Кардаш’ян.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях