Лайм

У Канаді нудно: Мадонна запропонувала принцу Гаррі і Меган Маркл свою квартиру в Нью-Йорку

Зірка не проти поселити у себе королівську пару. Звичайно ж, не безкоштовно

Мадонна спробувала заманити в свої нью-йоркські апартаменти нових квартирантів. У Instagram співачка опублікувала відео, в якому закликала принца Гаррі і Меган Маркл кинути "нудну" Канаду і перебратися в США.

"Гей, Гаррі, не втікай в Канаду. Там так нудно, - каже 61-річна зірка. - Я б здала їм в оренду мою квартиру в Верхньому Вест-Сайді, в районі Центрального парку. У ній дві спальні, відкривається найкращий краєвид на Манхеттен. Неймовірний балкон... Це найкраща ідея, переможна. Ні, у Букінгемського палацу немає нічого спільного з Верхнім Вест-Сайдом".

"Краєвид кращий, це точно", - сміється чоловік за спиною Мадонни.

"Так, це точно, - підтверджує співачка. - Купа хлопців в вовняних шапках".

Цікаво, що в 2018 році Мадонна програла свою майже трирічну судову тяжбу проти житлового кооперативу, який заборонив її дітям і домашній прислузі жити в квартирі, якщо сама вона в ній не живе. Видання Page Six пише, що хоча суборенда дозволена після схвалення ради директорів, кооператив хоче, щоб в квартирах жили їхні власники.

38-річна Меган, 35-річний принц Гаррі і їхній син Арчі переїхали на острів Ванкувер в Канаді, оголосивши в січні 2019 року про відмову від своїх королівських обов'язків. Пара заявила, що буде проводити час як у Північній Америці, так і в Великобританії.

  • Нещодавно Мадонна провела сімейну відпустку з 25-річним бойфрендом. Обранцем 61-річної співачки став танцівник Ахламалік Вільямс.
  • Також Мадонна показала, як лікується після травми на концерті. Співачка погодилася пройти озонування крові, ефективність якого науково не підтверджена.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLim, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях