Лайм

Переможець шоу "Зважені та щасливі" закрутив роман з учасницею "Холостяка": фото пари

Микола показав милу фотографію з коханою

Переможець першого сезону шоу "Зважені та щасливі" та учасник "Зваженних та щасливих-9" каналу СТБ Микола Ворошнов розсекретив свою кохану. Нею виявилася Ірина Скорикова, учасниця романтичного реаліті "Холостяк-3".

На таке зізнання Микола зважився в День всіх закоханих, який відзначався 14 лютого. Ворошнов опублікував в Instagam ніжне фото з коханою і написав: "З Днем святого Валентина. Кохання витає в повітрі". Свою публікацію чоловік супроводив романтичним хештегом #щасливіразом.

Для шанувальників Ірини та Миколи ця новина стала повною несподіванкою.

"Ось це поворот. Ніколи б не подумала, що Іра. Ви шикарні, будьте щасливі", "Я в шоці. Микола, вітаю! Іра шикарна. Боліла за неї в Холостяку", "Ух ти, несподівано. Так, пам'ятаю цю дівчину. Ірочка Скорикова", "Ого, да ладно", "Несподівано", - пишуть коментатори під постом Вроршнова.

Миколу Ворошнова глядачі телеканалу СТБ пам'ятають по шоу "Зважені та щасливі". У першому сезоні хлопець скинув 85 кг і став переможцем. Після проекту Микола відправився в Канаду, де продовжив займатися спортом. Ворошнов грав в хокей і паралельно працював тренером. Як тільки закінчився контракт, вже через чотири дні переможець був на передовій, де захищав території України.

Постійний стрес, неправильне харчування і відсутність сну далися взнаки - Микола став набирати кілограми. Досягнувши цифри 220 Ворошнов прийняв рішення знову піти на проект худнути. На цей раз чоловік переможцем не став і навіть не дійшов до фіналу. На фінальному зважуванні учасник показав цифру 141 кілограм.

Ірина Скорикова - молода мама. Вона брала участь в третьому сезоні шоу "Холостяк", де боролася за серце пластичного хірурга Андрія Іскорнева. Дівчина залишила проект за крок до фіналу, але в підсумку час показав, що обраницею лікаря треба було все ж стати саме їй. На фінальному пост-шоу Іра та Андрій офіційно оголосили, що вони разом. Їхні стосунки тривали більше року.

  • Учасник шоу "Зважені та щасливі-4" на каналі СТБ Дмитро Завоюра повідомив радісну новину - недавно він одружився на своїй коханій Ганні.
  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін зробив пропозицію своїй коханій і переможниці проекту Даші Квітковій. У настільки романтичній обстановці дівчина просто не могла відмовити хлопцеві.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях