Лайм

Літній і дріб'язковий: колишня дівчина Аль Пачіно пояснила причину їхнього розриву

Любов не знає віку, але виключення все ж є

79-річний Аль Пачино зустрічався з 40-річною ізраїльською актрисою Мейталь Дохан протягом двох років, але стосунки пари дали тріщину. Тепер жінка стверджує, що причиною їхнього розставання стала 39-річна різниця у віці і скупість оскароносного актора.

"Я намагалася це заперечувати, але, якщо чесно, зараз він вже літня людина, - сказала вона ізраїльському журналу La'Isha. - Так що навіть при всій моїй любові це тривало недовго".

Аль Пачіно і Мейталь Дохан Фото: Frazer Harrison / Staff / Getty Images

Дохан також поскаржилася, що зірка "Ірландця" був не надто щедрим кавалером.

"Як я можу чемно сказати, що він не любить витрачати гроші? Він купував мені тільки квіти, - сказала вона. - Я дійсно люблю і ціную його, і я була рада бути поруч із ним, коли він потребував мене. Це честь для мене. Я рада, що між нами були ці стосунки, і сподіваюся, що ми залишимося добрими друзями".

Фото: @meitaldohan в Instagram

Перш ніж закрутити роман з Дохан, Аль Пачіно довгий час жив з аргентинською акторкою Люсіль Сола, чия дочка Каміла Морроне зустрічається з Леонардо Ді Капріо. У актора є 30-річна дочка від викладачки акторської майстерності Яни Террант і 18-річні близнюки від актриси Беверлі Д'Анджело. Незважаючи на велику кількість гучних романів, актор ніколи не був одружений.

  • Раніше молода дівчина Леонардо ДіКапріо розповіла про мінуси стосунків з відомим актором. Акторку ображає, що незнайомі люди бажають їй зла.
  • 26-річна наречена Віктора Павлика поскаржилася на реакцію людей на її адресу. Після новин про весілля з 54-річним співаком публіка почала вести себе дуже нешанобливо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях