Лайм

Зірка "Володаря перснів" Елайджа Вуд вперше став батьком

Народження малюка актор і його обраниця приховують від ЗМІ вже кілька місяців

39-річний Елайджа Вуд, який зіграв Фродо в трилогії "Володар перснів", і його партнерка Метте-Марі Конгсвед стали батьками. Про це повідомило видання US Weekly з посиланням на власне джерело.

У липні 2019 року вагітну Метте-Марі сфотографували в Лос-Анджелесі, а 18 лютого вона з'явилася на прем'єрі фільму "Емма" без опуклого живота і з келихом шампанського.

Фото: Matt Winkelmeyer / Getty Images

У лютому 2019 року зірка "Володаря перснів" розповідав, що пара дізналася про прийдешнє поповнення в їхній родині напередодні Різдва 2018 року.

"Я не курю з Різдва, - сказав Вуд телеведучому Сету Майерсу. - І в ту ніч я дізнався, що ми чекаємо дитину. Напередодні Різдва".

Вуд і Конгсвед працювали разом над фільмом "У цьому світі я більше не почуваюся як вдома" (2017). Офіційно свої стосунки пара підтвердила лише в лютому 2019 року.

Елайджа Вуд з 2005 по 2010 рік зустрічався з актрисою Памелою Расін. Через рік після розставання він сказав, що сподівається одного разу вступити у шлюб.

"Врешті-решт я хочу одружитися і завести дітей. Я б хотів мати сім'ю. У мене багато друзів, у яких є родини, і цього часу в своєму житті я з нетерпінням чекаю. Це також та річ, до якої потрібно заздалегідь підготуватися", - сказав актор.

Метте-Марі Конгсвед з 2011 по 2017 рік була одружена з режисером Еваном Луї Кацем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях