Лайм

56-річний Квентін Тарантіно вперше став батьком: що відомо

Хлопчик народився 22 лютого вдень в одній з клінік Тель-Авіва

Голлівудський режисер Квентін Тарантіно ("Кримінальне чтиво", "Одного разу в... Голлівуді") вперше став батьком. Первістка-хлопчика йому народила його дружина Даніелла Пік, дочка ізраїльського композитора Цвіка Пік.

Як пише ізраїльський The Jerusalem Post, дитина з'явилася на світ 22 лютого вдень в одній з клінік Тель-Авіва. Ім'я та інші подробиці про хлопчика поки залишаються в секреті.

Фото: etonline.com

Нагадаємо, шлюб з Даніеллою Пік, моделлю та співачкою, став для режисера першим. Раніше на всі розпитування про особисте життя Тарантіно відповідав, що просто не знаходить для нього часу в своєму робочому графіку. Про вагітність 36-річної Даніелли стало відомо у серпні минулого року.

Пара познайомилася в Ізраїлі у 2009 році, тоді Тарантіно презентував там свою картину "Безславні виродки". Вони почали зустрічатися, однак незабаром розлучилися. В одному з інтерв'ю режисер зазначив, що нарешті зустрів людину, з якою хотів би прожити все життя, але був змушений пожертвувати цим заради кар'єри. У 2016 році Тарантіно та Пік зійшлися знову, а 28 листопада минулого року стали чоловіком і дружиною.

  • Читайте також на theLime, як Квентін Тарантіно погрожував до смерті побити відомого телеведучого. З огляду на те, скільки кривавих смертей режисер придумав для своїх фільмів, жартувати з ним небезпечно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях