Лайм

Дивуюся, як Андрій досі живий: Геля з "СВ-Шоу" згадала про виснажливу роботу з Данилком

Актриса розповіла, як розійшлися шляхи Гелі та Вєрки Сердючки

Актриса Радміла Щеголєва, яку прославила свого часу роль Гелі в "СВ-Шоу" Андрія Данилка, розповіла про виснажливу роботі з артистом на початку 2000-х, від якої він всіляко намагався її відгородити.

Згадуючи робочий графік в бесіді з порталом "Амнезія", Щеголєва здивувалася тому, що Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) досі живий. Часом театр артиста давав по 25 концертів на місяць, при цьому доводилося закривати і приватні заходи. Попрацювавши з Данилком в цьому темпі, актриса сильно підірвала здоров'я.

Фото: ofigenno.com

"У перший знімальний день ["СВ-Шоу"] я відразу зрозуміла, що мені там нічого робити. Вони ж хотіли, щоб я як би була обслуговуючим персоналом. Ніякого навантаження у мого персонажа особливо не було", - згадала Радміла.

Зйомки першої передачі з ведучим Миколою Вереснем в гостях йшли важко і довго. В певний момент Андрій Данилко та Радміла просто почали дуріти, і так "СВ-Шоу" отримало свій жартівливий формат: "Ситуація почала закручуватися і потім вже в процесі нових гостей народжувалися нові речі. Але ми відразу обумовили тему з моїми бесідами, тому що у мене навіть мікрофона не було спочатку. Я мала бути 105-та дівчинка, просто на побігеньках. Щоб в кадрі добре виглядала".

Пізніше Андрій Данилко назвав свою колегу по майданчику Гелею. Так звали його косметолога, на прийомах якого він не міг відпочити через її постійну балаканину. "Це був стьоб, адже моя Геля була безмовною", - посміялася Щеголєва.

Згодом актриса стала міняти костюми, брати активнішу участь в кадрі. Паралельно зі зйомками "СВ-Шоу" Щеголєва знімалася в картинах "Білий костюм" та "Чорна рада", Данилко теж був зайнятий іншими проектами. Шоу Вєрки Сердючки знімали три рази на місяць - по кілька епізодів за добу.

"А на гастролі з театром Данилко я напросилася сама. Він мене відмовляв: "Ти ж квітка, тобі треба в нормальних умовах жити. Ні, не їдь". Потім я, звичайно, зрозуміла чому. Це була виснажлива історія, до 25 концертів на місяць. Переїзд, концерт, переїзд і знову концерт, - продовжила Радміла. - А бували ще й "заказняки" після концерту ввечері або вночі. І я потім через три роки занедужала так непогано. Моїх енергетичних запасів не вистачило, тому я дивуюся, як Андрій досі ще живий".

Фото: kino-teatr.ru

Як зізналася актриса, на обстеження і лікування вона витратила практично всі гроші, які заробила, виступаючи з Данилком в образах балерини або вчительки. Пізніше артист замість театральних виступів і так званих стендапів обрав музику. Радміла ж бачила себе актрисою. Так їх шляхи розійшлися.

  • Користувачі Instagram активно обговорюють спільне фото українського шоумена і композитора Андрія Данилка (Вєрки Сердючки) із зіркою голлівудських бойовиків Джейсон Стетхем.
  • Читайте також на theLime, як Андрій Данилко проговорився про роман з "мамою" Вєрки Сердючки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях