Лайм

Дуже болюча рана: акторка "Кріпосної" розповіла про загибель коханої людини

Трагедія сталася кілька років тому

Акторка Наталя Васько, яка зіграла роль мадам Макарової в українському серіалі "Кріпосна" каналу СТБ вперше розповіла про особисту трагедію, яку пережила кілька років тому.

Відверте зізнання артистка зробила в програмі "Зірковий шлях". Після розлучення з першим чоловіком у Наталії зав'язалися стосунки з чоловіком, який був значно молодший за неї. Роман тривав трохи більше року і перервався через смерть коханого. Акторка дуже переживала втрату близької людини, тому довго не розповідала про трагедію.

Фото: facebook.com/Наталя Васько

"Я колись зустрічалася з хлопцем, але він був трохи молодший за мене і не на пару років. Це десь рік 10-й або 11-й був. Він працював у нас в театрі спочатку монтировщиком, потім займався світлом. Я з ним зустрічалася трохи більше року. Але потім сталася трагедія - він загинув. Тому я так реагувала на питання особисті, це була ще дуже болюча рана", - зізналася Наталя.

Через 4 роки після цього випадку в житті акторки сталася нова романтична історія, прямо в день Ангела майбутнього коханого. Знайомство сталося 13 грудня 2014 року, на Андрія.

"Ми познайомилися по дорозі до Києва. Після цього він прийшов на спектакль "Московіада". А потім я знову була в Одесі на зйомках, і 28 грудня там був страшний снігопад, нас просто не випустили з міста. Природна стихія сказала: "Так, сиди в Одесі і будь з Андрієм", - згадує артистка.

Сьогодні Наталія та Андрій - пара, проте їх стосунки нібито постійно намагається зіпсувати колишня дружина чоловіка, яка стверджує, що Васько вкрала його з сім'ї, і він не допомагає ні їй, ні дітям.

Фото: facebook.com/Наталя Васько

Як стверджує Васько, жінка залишає образливі повідомлення під постами акторки, пише її батькам та рідним.

"Мені дуже шкода, що наше законодавство не може мене захистити, щоб ніхто не мав права ображати мою маму, мою сестру, псувати життя моїм колегам, бруднити стрічки в соцмережах", - говорить Васько.

За словами акторки, незважаючи на офіційні виплати, незважаючи на допомогу, незважаючи на численні спроби примирення цей кошмар досі триває.

У свою чергу, колишня дружина Андрія, Інеса Шестова, звинувачує Васько та колишнього чоловіка у брехні: "Розповідь Васько про те, що з грудня 2014 року вона знаходиться у відносинах із "свободною" людиною, категорично не відповідає дійсності, - розповіла жінка. - Судові тяжби тривали до 2017 року та сам факт розлучення датується 2016-м роком. Тобто з 2014 по 2017 рік, Наталя Васько проживала з Андрієм в Одесі, отже з зовсім не "свободною" людиною, що мало рішучий вплив на долю розвалу родини".

"Водночас, задля задоволення матеріальних вимог коханки, яка офіційно не працевлаштована, Шестов Андрій вигадав нібито "легітимну" схему ухилення від сплати аліментів. Наразі Міністерство юстиції займається цим питанням", - додала Шестова.

Нагадаємо, Наталя Васько - акторка театру і кіно. За свою кар'єру вона отримувала безліч пропозицій від провідних режисерів України. Також акторка - лаурет національної кінопремії "Золота Дзиґа" у 2017 році в номінації "Краща акторка першого/другого плану".

Васько відома українському глядачеві за ролями в серіалах "Кріпосна", "Дочки-матері", "Жіночий лікар", а також за такими фільмами, як "Гніздо горлиці", "Село на мільйон", "Крути 1918" і багатьом іншим.

Кадр з серіалу "Кріпосна" Фото: facebook.com/Наталя Васько

  • Раніше ми писали, що канал СТБ офіційно підтвердив наміри зняти 3 сезон костюмованої драми "Кріпосна", фінал якої викликав у мережі справжній ажіотаж.
  • Дивіться також на theLime, як актjhrf Катерина Ковальчук, яка зіграла головну роль в серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, знімається в США. У фантастичному бойовику Roy знаменитість з'явиться в образі ефектною войовниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях