Лайм

Фани The Weeknd дочекалися нового альбому - слухаємо свіжий After Hours

"Погнали!" - написав співак у Твіттер

Канадський хітмейкер The Weeknd таки випустив новий альбом After Hours, якого так чекали його фани. Адже до релізу співак всіляко підігрівав і без того неабияку інтригу - то свіжими синглами Blinding Lights та Heartless, то кліпами чи трек-листом.

20 березня всі 14 треків свіжого After Hours вже з'явився на популярних стрімінгових сервісах і на офіційному сайті музиканта. "Погнали!" - написав він у Твіттер.

У записі альбому взяли участь Даніель Лопатін (Oneohtrix Point Never), Metro Boomin та Кевін Паркер з Tame Impala. І, схоже, альбому будуть дуже раді шанувальники "класичного" тонкоголосого The Weeknd.

Слухаємо After Hours на Google Music, Apple Music, YouTube Music, Deezer та Spotify.

Нагадаємо, попередній альбом музиканта My Dear Melancholy вийшов в березні минулого року. У його трек-лист увійшли всього шість треків, в тому числі два фіти з техно-діджеєм Gesaffelstein.

  • Раніше епатажні Die Antwoord випустили новий альбом House of Zef, який може стати їх останнім. У всякому разі, про плани випустити останню платівку пара неодноразово згадувала раніше в своїх інтерв'ю.
  • Бек МС alyona alyona презентувала перший трек сольного проекту Elina Elian. Напарниця хіп-хоп-зірки записала дебютну пісню у форматі live.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: The Weeknd

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях