Лайм

Світ збожеволів: Потап записав трек про карантин в порожньому залі палацу "Україна"

Репер не залишив без уваги тему спалаху коронавирусу

Український репер Потап в рамках свого сольного проекту ПТП випустив пісню "Карантин" - про ностальгію по світу без коронавирусу і про надію, що все скоро закінчиться. Трек був записаний в порожньому залі палацу "Україна".

Прем'єра синглу відбулася в п'ятницю, 20 березня, на YouTube-каналі музиканта. "Це мій спосіб сказати всім вам, що все буде добре", - прокоментував вихід треку Потап.

"Коли-небудь закінчиться карантин, і ми з тобою мала ще повисм. Потиснемо один одному руки ми з друзями в барі, і полетимо на вихідні ми в Італію", - співає ПТП.

Шанувальники Потапа з захопленням сприйняли нове творіння репера і подякували йому за позитив.

"Круто, спасибі за позитив", "Спасибі, це пісня трохи заспокоює наші нерви ... Миємо руки і не панікуємо", "Браво Потап! Яка же ви талановита, душевна і добра людина! Дякуємо за підтримку", "Така мила атмосфера від кліпу і пісні, що здавалося б, ніякого коронавирусу немає", - пишуть коментатори.

  • А Настя Каменських тим часом поскаржилася, що стала жертвою інтернет-шахраїв. Аферисти використовують її ім'я для розіграшу автомобіля.
  • Нагадаємо, що 11 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення коронавируса. Карантин триватиме з 12 березня по 3 квітня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях