Лайм

Чоловік Юлії Саніної показав на архівному фото, якими вони були ще до The Hardkiss

Знімок зроблений 11 років тому

Музиканти популярного українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна та Вал Бебко щасливі у стосунках вже більше 11 років, 9 з них - в офіційному шлюбі. Через роки гітарист вирішив показати, якими вони були ще до того, як з'явився колектив.

Архівне фото музикант опублікував на особистій сторінці в Instagram. На чорно-білому знімку закохана пара позує на березі моря. "Була справа. 11 років тому. Їй 18, йому 24", - підписав кадр Вал.

Фото: instagram.com/val_hardkiss

Шанувальники знаменитої пари розсипалися в компліментах. "Класні такі", "Восторг", "Яка милотах", "Красавчики", "Які заї", "Наймиліше фото, ви класні", "А потім був чудовий гурт The Hardkiss", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що Юлія Саніна та Валерій Бебко познайомилися в 2009 році і відразу закохалися один в одного. У 2011-му закохані одружилися. Через чотири роки на світ з'явився їхній первісток - син Данило. В одному з недавніх інтерв'ю вокалістка зізналася, що Вал став її першим хлопцем.

  • Раніше Юлія Саніна і Вал Бебко влаштували милу сімейну фотосесію. У кадрі зіркове подружжя позують удвох і з сином Данею, якому в листопаді 2019-го виповнилося 4 роки.
  • Дивіться також на theLime новий кліп гурту The Hardkiss на україномовну пісню "Косатка". Режисером ролика виступив креативний продюсер і гітарист колективу Вал Бебко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях