Лайм

Фронтмен метал-гурту Testament повідомив про позитивний тест на коронавірус

Музикант і його дружина ізольовані і проходять лікування в домашніх умовах

Фронтмен американських металістів Testament Чак Біллі підхопив коронавірус. В інтерв'ю The Metal Voice 57-річний музикант розповів, що відчув себе недобре після повернення із Сан-Франциско. Пізніше тест на Covid-19 виявився позитивним.

"Боліла голова, тіло ломило. Але я спершу подумав, що це може бути просто джетлаг і втома від поїздок. Але пізніше зрозумів, що хворий - стан хворобливий такий був, - розповів Біллі. - У мене не було лихоманки - тільки кашель, головний біль і втома".

Фото: loudwire.com

Як додав Біллі, симптоми у кожного пацієнта проявляються по-різному, і можна лише здогадуватися, скільки ще людей не підозрюють про те, що хворі саме на коронавірус.

Зараз Біллі і його дружина ізольовані вдома і дотримуються суворого карантину. В цілому музикант відчуває себе вже значно краще. "Сьогодні, напевно, найактивніший наш день, - додав він під час запису інтерв'ю. - Ми вже більш-менш активні, знаходимо собі різні заняття".

У зв'язку з епідемією коронавіруса гурти Testament, Exodus і Death Angel були змушені скасувати щонайменше два концерти спільного туру The Bay Strikes Back 2020 - в Мілані (Італія) та Ганновері (Німеччина).

  • Раніше позитивним на Covid-19 виявився тест 71-річного принца Чарльза, старшого з синів королеви Єлизавети II. Спадкоємець престолу ізольований в маєток в Шотландії.
  • Хворий на коронавірус Ідріс Ельба відповів на звинувачення в тому, що зіркам платять за брехню про інфекцію. Раніше актор говорив про те, що хвороба протікає у нього без симптомів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях