Лайм

Боб Ділан випустив перший трек за вісім років - він про вбивстві Джона Кеннеді

Музикант подякував фанам за відданість і вирішив опублікувати невиданий раніше трек

Американський сінгер-сонграйтер Боб Ділан порадував фанів несподіваним релізом. Музикант випустив 17-хвилинний трек Murder Most Foul ("Найбрудніше вбивство") про вбивство президента США Джона Кеннеді. Це перший реліз Ділана за останні вісім років.

"Вітаю моїх шанувальників і підписників, дякую за вашу підтримку і відданість протягом стількох років, - написав 78-річний музикант у Твіттер. - Це невидана пісня, яку ми колись записали, і яка може здатися вам цікавою. І хай береже вас бог".

Свій останній студійний альбом Tempest Ділан випустив у 2012 році. Платівка стала 38-ю у колекції музиканта. Станом на 2017 рік в світі було продано більше 100 млн копій його альбомів.

  • Легенди рок-сцени Deep Purple презентували кліп до синглу Throw My Bones, який увійде до їх 21-го студійного альбому Whoosh! Реліз платівки заплановано на 12 червня цього року.
  • Фронтмен американських металістів Testament Чак Біллі повідомив про позитивний тест на коронавірус. 57-річний музикант і його дружина залишаються в ізоляції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Боб Ділан

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях