Лайм

Карантин - не перешкода: українські актори відсвяткували річницю весілля

Подружжя весело відсвяткували третю річницю весілля

Українські актори Наталка Денисенко та Андрій Федінчік відсвяткували річницю весілля. Подружня пара разом в щасливому шлюбі три роки.

Фото зі святкування подружжя поділилися на своїх Instagram-сторінках. Закохані планували влаштувати пишне гуляння, але карантин вніс свої корективи в їхні плани. "Ми планували грандіозне святкування, а тут трапився карантин, але він нам не перешкода", - написала Наталка.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Актори вбралися в свої весільні наряди і влаштували фотосесію в спальні. Щоб додати трохи позитиву, пара наділа захисні маски. "Весілля в День сміху - це в нашому стилі!", - зазначив у своєму мікроблозі Андрій.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Федінчік і Денисенко познайомилися під час роботи над серіалом "Клан ювелірів". Спочатку Андрій не мав романтичних почуттів до Наталі, оскільки на той момент був одружений. Пізніше між акторами пробігла іскра і Федінчік у всьому зізнався дружині.

У квітні 2017 року закохані зіграли весілля на Мальдівах, а у вересні того ж року артисти стали батьками чудового сина.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

  • Раніше Наталія Денисенко та Андрій Федінчік знялися в романтичній фотозйомці в форматі love story. На кадрах ролика зіркове подружжя ніжно обнімаються, демонструючи на камеру свої трепетні почуття.
  • 17 грудня Наталія Денисенко відсвяткувала день народження. В честь цього акторка вирішила підвести підсумки.До своїх 30-ти років Наталя придбала найцінніше в житті - люблячого чоловіка і дитину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях