Лайм

Стівен Кінг анонсував реп-альбом і навіть показав обкладинку, але це жарт над фанами та Емінемом

До жарту "король містики і жахів" підійшов більш ніж грунтовно

72-річний Стівен Кінг анонсував у Твіттер вихід авторського реп-альбому The Rap Bottom Remaineder ("Залишки з дна репу"). Письменник навіть представив його обкладинку і трек-лист, але, схоже, все це лише першоквітневий жарт з явною відсилкою до Емінема.

"Зацініть, братва. Без базару", - написав Кінг, який назвав себе Slim Scary. При цьому до жарту письменник підійшов більш ніж грунтовно. Чого тільки варті назви заявлених треків: My, Myself, and IT ("Я, Знову Я і Воно"), How I Could Just Kill A Character ("Як Я Міг Взяти і Вбити Персонажа").

Фото: stephenking.com

Альбом від Slim Scary нібито повинен вийти 9 січня 2021 року. За словами письменника, на запис свого диску він зважився після успішної колаборації з музикантом Джоном Мелленкамп, з яким вони створили мюзикл The Ghost Brothers of Darkland County ( "Брати-примари округу Даркленд").

Примітно, що до анонсу альбому Кінг прикріпив і кілька перших рецензій, нібито опублікованих відомими журналами. І вони також не позбавлені гумору: "Ніхто про це не просив" (Variety), "Занадто складно" (Entertainment Weekly).

Також у пості письменника є і проморолик, який служить підтвердженням того, що Кінг лише вирішив розіграти своїх фоловерів. При натисканні на "плей" у вікні програвача відкривається кліп до пісні Ріка Естлі Never Gonna Give You Up - відоме мем-відео, яким зазвичай люди дурять один одного, маскуючи музичний ролик під будь-яке інше гіперпосилання. Звичайно, такий жарт фоловерів Кінга сприйняли "на ура".

  • Раніше студент з України підписав контракт зі Стівеном Кінгом в рамках програми письменника Dollar Baby. Тепер у хлопця є рік, щоб зняти фільм.
  • Всі знають бойовики з Брюсом Віллісом, але вже забули про його музичне минуле. Та у 80-х актор був ще той віртуоз, і це не першоквітневий жарт.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях