Лайм

Була у своїй піковій вазі: Маша Єфросиніна поділилася історією знайомства з чоловіком

На той момент телеведучій було 23 роки

Українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася історією знайомства з чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Це сталося 18 років тому у курортній Ялті.

Знаменитість записала ролик про свою сім'ю, в якому вони з чоловіком відповідали на питання один про одного. Маша і Тимур розповіли цікаві факти з життя, а також згадали, як відбулося їх знайомство (відео дивіться на сторінці нижче).

"Це були травневі свята, 2 травня, - згадує Маша. - Я йшла по набережній з подружкою Вірою, з якої ми поїхали страждати з приводу власних розбитих сердець. У мене і у неї були драматичні стосунки, які закінчилися. Мене жорстокого обдурив чоловік, якому я довіряла".

"Страждати в нашому розумінні - це було випивати, гуляти, не особливо за собою стежити, багато їсти і обговорювати чоловіків. Я була у своїй піковій вазі, 23 роки мені було. І ми пішли за сигаретами", - розповіла ведуча.

Потім у подружок зав'язалася розмова про ідеальних чоловіків. І тоді Віра розповіла про хлопця з її школи, який користувався великою популярністю у дівчат, але сам уваги ні на кого не звертав.

"І тут Віра змінюється в обличчі, зупиняється, дивиться на когось і каже: "Так ось же він, йде на зустріч! Це він, я тобі тільки що про нього розповідала". Бачу - вікінг двометровий, широкий в плечах і йде впевненою ходою. І перший, хто вперше за 5 років дивиться на мене не як на знамениту дівчинку з "Підйому", а з великим інтересом і цікавістю", - поділилася спогадами Єфросиніна.

Потім Маша і Тимур сходили у нічний клуб, обмінялися телефонами, а через три тижні пішли на перше побачення.

  • 23 березня Тимур Хромаєв відзначив 45-річчя. Зіркова дружина підготувала коханому сюрприз - римські канікули, але через пандемію коронавірусу поїздку довелося скасувати. Єфросиніна вирішила оригінально викрутитися з ситуації.
  • Також Маша Єфросиніна показала, як турботливий чоловік привітав її з Днем закоханих. Але, здається, ведуча чекала більшого.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях