Лайм

Леді Гага, Біллі Айліш, Елтон Джон та інші зірки дадуть безкоштовний віртуальний концерт

Концерт "One World: Together At Home" транслюватиметься в соцмережах 18 квітня

Леді Гага має намір влаштувати віртуальний концерт, який "об'єднає світ в умовах епідемії коронавірусу". Про це співачка розповіла на віртуальному прес-брифінгу Всествітної організації охорони здоров’я, запросивши на виступ 18 квітня "найбільших артистів в світі", включаючи Елтона Джона, Біллі Айліш, Пола Маккартні та інших зірок.

Фото: instagram.com/ladygaga

"Це момент глобального єдності. Ми хочемо прославляти і заохочувати силу людського духу", - сказала вона.

Леді Гага розповіла, що за останній тиждень завдяки контактам в індустрії розваг зібрала $ 35 млн для фонду ВООЗ по боротьбі з пандемією. При цьому концерт 18 квітня буде безкоштовним. Зірка закликала всіх "відкласти свої гаманці і насолодитися шоу, якого ви дуже заслуговуєте".

На концерті "One World: Together At Home" (Один світ: разом вдома) також виступить Стіві Уандер, Джон Ледженд, Кріс Мартін, Ліззо, Аланіс Моріссетт, Андреа Бочеллі, Біллі Джо Армстронг та інші виконавці. Його транслюватимуть міжнародні мовники і соціальні мережі Facebook, Instagram, Twitter і YouTube в 20:00 за північноамериканським східним часом (о 4 ранку за Києвом).

  • Через коронавірус в Україні пройде перший віртуальний кінофестиваль. Docudays UA вимушено переходить в онлайн, і покази його будуть безкоштовними.
  • Організатори Євробачення-2020 анонсували масштабне онлайн-шоу за участю 41-го представника країн-учасниць і конкурсантів минулих років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях