Лайм

Знайшла його номер і зателефонувала вночі: Ірина Білик розповіла про знайомство з чоловіком

Ініціатором знайомства стала співачка

Українська поп-виконавиця Ірина Білик зізналася, що ініціатором знайомства з Асланом Ахмадовим була вона. Співачка побачила російського фотографа по телевізору і вирішила сама його знайти.

Про це 50-річна артистка розповіла в програмі "Зірковий шлях". "Мене вів якийсь голос, який ще в Києві мені сказав. Дві фрази у мене в голові: "Він тобі потрібен". Це була перша фраза. І друга: "Ти повинна його знайти", - згадує Білик.

Ірина через спільних знайомих знайшла номер Аслана і зателефонувала йому вночі. "Дуже хвилювалася така, запиналася. Я артистка з України, я б хотіла з вами зустрітися", - поділився спогадами Ахмадов.

Після нічного дзвінка співачка купила квиток і поїхала до стиліста в Москву. Ірина та Аслан зустрілися в ресторані і співачка запропонувала фотографу познімати її. Ахмадов погодився і зняв Білик в еротичній фотосесії, а пізніше став режисером її кліпу "Дівчинка", в якому і сам зіграв головну роль.

Ірина та Аслан розписалися в 2015 році. У грудні того ж року у пари народився син Табріз, якого виносила сурогатна матір. У своїх інтерв'ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу. Як відомо, Ірина живе в Києві, а Аслан - в Москві.

  • Раніше Білик розповіла про серйозну хворобу, через яку не змогла народити сама. На питання, чи була це онкологія, Ірина відповіла ухильно.
  • Також співачка зворушливо привітала Аслана з 47-м днем народження спільним знімком. І все б нічого, якби автор цього фото не загрався з ретушшю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.