Лайм

Зеленський поправився: Сергій Притула побачив хороший знак у "новому" обличчі президента

У свіжому відеоінтерв'ю ведучий закликав глядачів не сміятися

Телеведучий Сергій Притула, спостерігаючи за діяльністю президента України Володимира Зеленського, зауважив, що гарант за минулий рік помітно набрав ваги. У цьому, як підкреслив комік, він бачить виключно хороший знак.

Свіже інтерв'ю Притули з журналістом "Української правди" з'явилися на YouTube-каналі видання. Гуморист і волонтер подискутував про коронавіруси та шоу-бізнес, не обійшлося і без політики. Зокрема, бесіди про Володимира Зеленського.

"Це був рік великих випробувань, як для Володимира Олександровича, так і для всієї країни під його керівництвом. Є одна позитивна річ, яку я в ньому помітив, - посміхнувся ведучий. - Тільки ви не смійтеся зараз. Зеленський поправився. Він змінився візуально".

Як пояснив далі Притула, чиновники в хорошій спортивній формі завжди здавалися йому підозрілими: "Знаю по собі, щоб підтримувати організм у хорошому стані, в тонусі, потрібно займатися хоча б чотири рази на тиждень, по півтори години, що в сумі збирається в один робочий день, - зазначив Притула. - Коли я бачу людину на високій держпосади у відмінній спортивній формі, я розумію, що час, який ця людина мала б витрачати на державні справи, вона витрачає на своє розкішне тіло".

Тому, продовжив ведучий, той факт, що Зеленський поправився, не може його не тішити. Очевидно, у президента тепер значно менше часу на спортзали. В іншому ж у Притули є питання до гаранта. Наприклад, до кадрової політики.

  • Раніше нова пісня "Совість не міняють на гречку" студії "Квартал 95" викликала суперечки у соцмережах. Через рядки про Крим і Донбас гумористів назвали популістами.
  • 7 квітня Євгену Кошовому виповнилося 37 років. Згадуємо кумедну історію, як іменинник "Кварталу 95" назавжди втратив волосся.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.