Лайм

Хочу провести з нею своє життя: Віталій Козловський прокоментував стосунки зі своїм концертним директором

Співак відкрив щільну завісу свого особистого життя

Чутки про роман Віталія Козловського та його концертного директора Юлії Бакуменко ходять вже давно, проте співак завзято відмовляється коментувати своє особисте життя.

Однак у програмі "Життя відоміх людей" артист вирішив порушити мовчання. Віталій назвав Юлію "своєю людиною" і заявив, що хоче провести з нею своє життя.

Фото: instagram.com/yuliabakumenko

"Вона - моя людина, з якою я хочу провести своє життя, - каже співак. - Тому що та людина, яка є для тебе найближчою, стає правою рукою, лівою ногою, твоїм серцем, натхненням".

А на запитання журналіста, чому тоді він приховує особисте життя, Козловський відповів: "Чому я повинен розповідати про те, що робить мене щасливим".

  • Раніше телеведуча і зірка проекту "Холостяк" Рамін Есхакзай розкрила справжню причину розставання з Віталієм Козловським. За її словами, співак закрутив з нею роман на зло Юлії Бакуменко, з якої знаходився у стоунках, але ось як раз сильно посварився.
  • Український поп-виконавець Віталій Козловський зізнався, що інтимна близькість для нього має велике значення. А також відверто розповів, який він в ліжку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки