Лайм

Дочка Полякової показала обличчя в побоях - Маша в порядку, просто це новий дивний тренд

Юна блогерша приєдналася до Mugshot Challenge

Старша дочка Олі Полякової намагається бути в тренді і бере участь у різних флешмобах, які стають популярними в мережі під час вимушеної самоізоляції. 15-річна Маша приєдналася до "карантинного" челленджу з подушками, а також не залишилася осторонь від ще однієї сучасної тенденції.

Результатом юна дівчина поділилася в своєму Instagram. Цей тренд отримав назву Mugshot Challenge. Суть його полягає в тому, щоб за допомогою макіяжу намалювати на обличчі наслідки побиття, а саме садна та синці.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

"Не хвилюйтеся зі мною все добре, це просто mugshot. А як ви ставитеся до сучасних трендів?", - поцікавилася у своїх допичувачів дочка співачки.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Думки фоловерів розділилися: одні підтримали Машу, а інші видали порцію негативу.

"Немає нічого гарного в цьому тренді", "Жах", "Нерозумно", "Дивний трохи тренд", "До таких трендів погано ставлюся", "Це не мангшот, мангшот це фотографія після арешту навпроти поліцейської стіни, а у тебе більше схоже що тебе просто побили, я не хейтер просто багато хто не розуміє цей тренд правильно", - пишуть коментатори.

  • У мережі набирає популярність модний флешмоб під хештегом #pillowchallenge, учасники якого споруджують сукні з подушок. Українські зірки публікують в мікроблогах свої "карантинні" луки і передають один одному естафету.
  • Потап вирішив приєднатися до флешмобу FlipTheSwitch. Суть його полягає в тому, що два героя після клацання міняються одягом. Але репер вирішив виявити оригінальність і записав відео з домашнім вихованцем Насті Каменських - собачкою на кличку Мімі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.