Лайм

Була готова продати квартиру: Ірина Білик розповіла, у скільки їй обійшлися послуги сурогатної матері

Сьогодні 50-річна співачка виховує довгоочікуваного сина Табріза

Співачка Ірина Білик виховує сьогодні довгоочікуваного сина Табріза. При цьому знаменитість, якій нещодавно виповнилося 50, не приховує, що для його народження вони з чоловіком Асланом Ахмадовим вдавалися до послуг сурогатної матері.

У своїх інтерв'ю Білик згадувала, що планувала народити дитину сама, але лікарі попередили її про можливе погіршення здоров'я і порадили подумати про сурогатне материнство. Як зазначила співачка в свіжої бесіді з Олесею Бацман, в Україні вартість подібних послуг стартує від $30 тисяч, та для народження сина вона була готова на все.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Озвучена вище сума може бути остаточною лише в тому випадку, якщо процедура з першого разу проходить успішно. У артистки ж виникли деякі труднощі. "Клітинка, яку підсаджують, рухається, але потім чомусь гине, і ніхто не знає причину. Я думаю, що це космос, який не приймає цю клітинку, і потрібно ще кілька разів повторити цю процедуру", - розповіла вона.

Тому процедура зажадала від артистки ледь не всі накопичені заощадження. Як зізналася далі Білик, у той момент вона навіть була готова продати квартиру.

"А якщо їх [процедур] кілька, як було у мене, то це набагато більше [30-ти тисяч доларів]. Набагато більше, - уточнила артистка. - Скажу відверто: мені настільки хотілося мати дитину, що я навіть готова була продати квартиру".

Табріза співачка народила в грудні 2015 року. При цьому у Ірини Білик є і старший син Гліб, якого вона народила від другого фактичного чоловіка Андрія Оверчука в 1997-му році.

  • Раніше український стронгмен Василь Вірастюк розповів, як покійна дружина допомогла йому після трагедії повернутися до колишнього життя і не вбити себе алкоголем.
  • Вокалістка гурту Go_A Катерина Павленко провела екскурсію своєю орендованою квартирою у Києві і поділилася непростою сімейною історією - співачка познайомилася з батьком лише в 17 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях