Лайм

Шерон Стоун розповіла про смерть близької людини від коронавіруса

Актриса втратила улюблену прийомну бабусю

Прийомна бабуся Шерон Стоун Ейлін Міцман померла від ускладнень коронавірусу. Своїм горем 62-річна актриса поділилася в емоційному відео в Instagram, не зумівши стримати сліз.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sharon Stone (@sharonstone)

"Давним-давно, коли я починала працювати активісткою по боротьбі зі СНІДом, я зустріла Ейлін Міцман і її чоловіка Ніла на заході в Нью-Йорку. У 1991 році вони втратили через хворобу дочку Марні, а друга їхня дочка Стейсі загинула в автомобільній аварії в 1982 році, повертаючись додому після випускного вечора. У них було чудове довге життя разом, поки він не помер пару років назад, - сказала Стоун. - Я запитала їх, чи можуть вони стати моїми прийомними бабусею і дідусем, оскільки мої померли. Вони погодилися, а ще стали моїми колегами по боротьбі з ВІЛ/СНІДом, і ми разом зробили дуже багато хорошого. Сьогодні ввечері вона помре в нью-йоркській лікарні. У неї коронавірус, і вона помре, бо у неї є інші хвороби. І ніхто з нас не може піти туди і побути з нею".

Незважаючи на горе, Шерон Стоун заявила, що Ейлін "помре воїном". Також вона закликала людей не стримувати скорботу, тому що стримування горя тільки "робить нас хворими, впливає на легені і дихальну систему".

"Я хочу, щоб ви знали, що я поважаю тих із вас, хто втратив близьких і не може бути поруч з ними. Я поважаю смерті, які відбуваються в цей час. Я не сприймаю їх легковажно і не думаю, що вони були заслужені" , - сказала актриса крізь сльози.

Пізніше смерть Міцман в Instagram підтвердила Ферн Малліс, творець Нью-Йоркського тижня моди і подруга Шерон Стоун.

За даними World Meter, в США зареєстровано понад 799 515 підтверджених випадків коронавірусу, число смертей наближається до 43 тисяч. У всьому світі підтверджено 2 494 915 випадків захворювання і 171 249 летальних випадків.

  • Том Хенкс докладно описав симптоми коронавірусу у себе і 63-річної дружини. "Їй довелося повзти по підлозі від ліжка до вбиральні", - згадує актор.
  • Зірка "Breaking Bad" розповів про коронавірус у сина. COVID-19 став непростим випробуванням для сина Боба Оденкерка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях