Лайм

Том Хенкс докладно описав симптоми коронавірусу у себе і 63-річної дружини

"Їй довелося повзти по підлозі від ліжка до вбиральні", - згадує актор

Том Хенкс розповів про тяжкі симптоми коронавірусу у дружини Рити Вілсон, разом з якою підхопив інфекцію на зйомках фільму "Елвіс" в Австралії. Своїм досвідом 63-річний актор поділився в інтерв'ю для радіо National Defense.

"Рита пережила більш важкі часи, ніж я. У неї була набагато вища температура і деякі інші симптоми. Вона втратила відчуття смаку та нюх. Вона не отримувала ніякого задоволення від їжі протягом трьох тижнів, - розповів оскароносний актор. - Сам я страждав від болю в тілі і дуже втомлювався".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Tom Hanks (@tomhanks)

Протягом двох тижнів Хенкс із дружиною перебували в ізольованій лікарняній палаті і обидва прийняли спірний препарат гідроксихлорохін для лікування коронавірусу. На жаль, ліки викликали у Рити Вілсон важкі побічні ефекти.

"Їй було так погано, що їй довелося повзти по підлозі від ліжка до вбиральні, і це тривало деякий час", - згадує він. Зірці "Форреста Гампа", в свою чергу, не вистачало енергії для виконання звичайної зарядки.

"Через 12 хвилин я був виснажений. Я ліг на ліжко і просто заснув. Потім я сказав лікарю: "Зі мною сталася дивна річ. Я просто намагався виконувати базові вправи, але не зміг зробити навіть половину". Вона подивилася на мене крізь захисні окуляри, наче розмовляла з найбільш тупою людиною, і сказала: "У вас COVID-19", - ділиться актор.

Пара, діагноз якої підтвердився в березні, досі не знає, де і як заразилася небезпечною інфекцією. Після одужання вони пожертвували кров для розробки вакцини від коронавірусу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також