Лайм

Вперше названий діагноз Анастасії Заворотнюк: від чого вже більше півроку лікується актриса

Лікар впевнений, що актриса зуміє повернутися до колишнього ритму життя

Один з лікарів московській Центральної клінічної лікарні (при Управлінні справами Президента РФ), де недавно проходила лікування Анастасія Заворотнюк, оприлюднив діагноз актриси.

Як заявив медик в бесіді з "Комсомольською правдою", до клініки актриса потрапила з діагнозом "гліобластома" (пухлина мозку). При цьому форму онкології у Заворотнюк він назвав не смертельною. "Форма раку не смертельна. Зараз їй значно краще. Надалі вона зможе повернутися до нормального життя і навіть працювати", - уточнив співрозмовник видання.

Про захворювання актриси стало відомо ще в серпні минулого року, при цьому чутки в пресі не коментували ні актриса, ні її рідні. З недавнього часу Анастасія Заворотнюк продовжує лікування вдома, постійного нагляду лікарів знаменитість поки не потребує.

Актриса ясно мислить і виражається, має гарний настрій, поки тільки швидко втомлюється. Після виснажливого курсу лікування вона сильно схудла. Інформацію про виписку актриси нібито підтвердив її чоловік, фігурист Петро Чернишов.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях