Лайм

Їм один раз на день: Наомі Кемпбелл розповіла, як слідкує за фігурою

Бути супермоделлю - складна і голодна справа

Наомі Кемпбелл - не з тих людей, які можуть їсти все що завгодно, не набираючи вагу. Про свій суворий раціон супермодель розповіла в інтерв'ю The Sun. Щоб зберегти струнку фігуру, 49-річна красуня їсть всього один раз на день, розслабляючись тільки в неділю.

"Я їм свій обід. Обід - моя вечеря, тому що я їм тільки один раз на день, - сказала Наомі. - Але неділя - моя нагорода, тому я роблю десерти, пироги і пудинги".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Naomi Campbell (@naomi)

При цьому модель відмовляється від глютену і молочних продуктів, і всі її десерти - виключно дієтичні. Також Наомі Кемпбелл практикує голодування, і раніше зізнавалася, що напередодні модних показів могла по 10 днів жити на одних тільки соках.

"Якщо я хочу провести день без їжі, я просто п'ю воду або соки. Але я не вмираю від голоду, - сказала вона. - Все залежить від того, як я себе почуваю. У спеку мені може вистачити і соку. Ніколи не планую голодувань. Це може бути один день, а може бути і два дні на тиждень. Роблю це тільки тоді, коли хочу".

  • Сінді Кроуфорд зізналася, що ненавиділа свою фірмову родимку. Супермодель 90-х серйозно думала про її видалення.
  • 49-річна Клаудія Шиффер блиснула стрункою фігурою і поділилася ставленням до віку. На порозі 50-річчя супермодель 90-х виглядає карколомно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях