Лайм

Розлучені Узєлков та Боржемськая знову посварилися на публіці - дійшло навіть до образ

Колишнє подружжя досі не знаходить спільної мови

Колишній боксер і колись тренер телепроекту "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков та його колишня дружина Марина Боржемськая посварилися у соцмережі. Раніше спортсмен стверджував, що Боржемськая перешкоджає його стосункам з дітьми, тепер же він звинуватив її і у тому, що не менше рідко бачився з матір'ю.

Все почалося з невинного посту в Інстаграм спортсмена. Узєлков опублікував селфі з мамою і поділився радістю від першої зустрічі за довгий час. Коли ж фоловери поцікавилися у коментарях, що заважало спортсмену побачитися з мамою раніше, він одразу ж звинуватив колишню дружину.

"Ця тварюка мене кинула, а мама зустріла і запитала про все. І навіть намагалася нагодувати", - відповів під знімком спортсмен.

Коментар Узєлкова сприйняли неоднозначно. Зокрема, деякі обурилися обраним для колишньої дружини виразом. "Вам не робить честі, що ви називаєте колишню дружину тварюкою. Навіть якщо вона і винна у вашому розлученні", - вказали у відповідь боксеру. "Мені пофіг. Я знаю її більше, ніж ви", - відповів на це Узєлков.

Пізніше в дискусію втрутилася і сама Боржемська: "Мені неймовірно шкода, що мою любов і щирі почуття до твоїх батьків, які стали для мене рідними, ти побачив такими очима, - написала вона колишньому чоловікові. - Я завжди була вдячна їм за те, що вони подарували тобі життя. І найбільше мені шкода, що у всьому поганому, що з тобою відбувається, ти, як і раніше, звинувачуєш інших, але тільки не себе..."

Фото: instagram.com

Як пізніше Боржемская розповіла в бесіді з журналістами програми "Зірковий шлях", колишній чоловік видалив її коментар і заблокував у соцмережі.

  • Після скандалу з розлученням бурхливий інтерес у шанувальників викликає і життя телеведучого Володимира Остапчука. Нещодавно фоловери звернули увагу на те, що ведучий і його нова обраниця публікують фото з однієї квартири.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: інстаграм