Лайм

Хмм ... Володимир Остапчук та його нова обраниця публікують фото з однієї квартири

Схоже, що пара проводить карантин разом

Після скандалу з розлученням особисте життя Володимира Остапчука викликає бурхливий інтерес у шанувальників. Користувачі мережі навіть розсекретили нову кохану телеведучого, через яку він нібито пішов з сім'ї. Її звуть Христина, їй 33 роки, і вона нотаріус.

Втім, розмови про свій роман закохані не коментують, а лише регулярно підігрівають чутки, публікуючи в своїх мікроблогах однакові фото. На недавніх знімках видно, що Володимир та Христина проводять карантин разом в одній квартирі.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

На своїх сторінках в Instagram пара опублікувала кадри, зроблені на кухні. На фото чітко видно, що інтер'єр приміщення один і той же.

Фото: instagram.com/kristygor

Подейкують, що Володимир і Христина познайомилися минулого літа на весіллі в Італії, де Остапчук був ведучим, а нотаріус - подружкою нареченої. Потім пару розсекретили за однаковими знімкам в соцмережах.

Дійсно, обидва в один і той же час публікували в Instagram фото з одних і тих же місць: зустріч Нового року в Буковелі та відпочинок в Куршевелі.

Однак ні Володимир, ні Христина коментувати своє особисте життя не поспішають. А ось дружина Остапчука, з якою він знаходиться в процесі розлучення, сказала, що знає обраницю екс-коханого, але ім'я її не назвала.

"Я знаю жінку, з якою у Володимира стосунки, майже з першого дня. Але я не хочу коментувати черговий роман Володимира, він десятий, мабуть, якщо не більше, по черговості. І я знала попередніх, правда постфактум, знаю цю", - прокоментувала Олена Войченко.

  • Володимир Остапчук та Олена Войченко публічно оголосили про розрив ще восени минулого року. Однак досі їх шлюб офіційно не розірваний. Дружина телеведучого дала пояснення.
  • Також Олена Войченко дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про численні зради Володимира Остапчука, звинуватила його в байдужості до дітей і поскаржилася на нерегулярні виплати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях