Лайм

Я в шоці: 6-річна дочка Пугачової і Галкіна здивувала зіркового батька своїми знаннями

Дівчинка по пам'яті перерахувала імена художників

Пародист Максим Галкін поділився з шанувальниками домашнім відео зі своєю 6-річною дочкою Лізою. У кадрі дівчинка демонструє свої пізнання в мистецтві.

Гуморист зняв на відео розмову зі своєю дочкою, а ролик виклав в Instagram. На кадрах відео Галкін цікавиться у Лізи, яких вона знає художників. Відповідь дівчинки дуже здивувала зіркового батька.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

"Шишкіна, Полєнова, Сєрова, Айвазовського, Васнєцова, Врубеля, Саврасова. Так, кого ще я знаю? Клода Моне. Клод Моне - це "Пруд с кувшинками", - впевнено сказала 6-річна дівчинка.

Зірковий тато зізнався, що такі пізнання дочки в мистецтві стали сюрпризом навіть для нього: "Я в шоці, реально не знав, що вона це знає".

Дописувачі та колеги Галкіна також захопилися інтелектуальними здібностями Лізи. "Феноменальна дівчинка Ліза, обожнюю її!", - написав Ігор Ніколаєв.

Нагадаємо, в житті Максима Галкіна та Алли Пугачової діти з'явилися в 2013 році. Крім Лізи, пара також виховує 6-річного Гаррі. Двійнят зірковому подружжю народила сурогатна мати.

  • Раніше Алла Пугачова і Максим Галкін похвалилися в Instagram успіхами 6-річної доньки Лізи, яка дуже любить спів і чи не з народження вчить французьку мову.
  • Алла Пугачова відсвяткувала свій 71-й день народження і бадьорим постом в Інстаграм подякувала всім, хто не забув про неї в цей день. На особистій сторінці в соцмережі артистка опублікувала свіже селфі і додала до нього короткий коментар.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях