Лайм

Леся Нікітюк відповіла на чутки про збільшені губи і ботокс

Телеведуча показала, як збільшити губи без уколів

У Інстаграм Лесі Нікітюк спокусливі фото "при повному параді" регулярно чергуються зі смішними і природними. Через такі перевтілення у шанувальників телеведучої часто виникає питання: чи не змінює чи вона зовнішність за допомогою "уколів краси"? На це питання Леся відповіла в розмові з Олею Поляковою.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk/

"Ти підколювала губи? А ботокс у тебе є?" - запитала Полякова в своєму карантинному шоу "Правда або дія".

"Ні, я не підколювала, але дуже хотіла. Коли у мене поганий настрій, пару раз бувало, що я думала: зараз піду і щось зроблю, - сказала Нікітюк, зізнавшись, що контур її пишних губ - намальований. - Всі завжди пишуть: "Вона наколола губи". Боже мій, дівчата, проявіть якийсь інтерес, пошукайте, як роблять зараз макіяж. Роблять подвійний контур, потім ще біленький контур, і губи збільшуються самі по собі на півтора-два розміри. Це реально, за допомогою помади".

Також ведуча показала, як збільшити губи за допомогою пляшки. Вона всмоктала повітря з пляшки так, щоб губи затягнуло в шийку, і цей вакуумний трюк зробив губи Нікітюк помітно припухлими. "Це лайфхак, як без уколів збільшити собі губи, - сказала вона. - О боже, я Лобода!"

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Як не дивно, серед глядачів трансляції знайшлися ті, хто в натуральність Лесі Нікітюк не повірив. "Леся! З собою що зробила? Не впізнати! Зовсім інша, чужа! Повернись, ми полюбили тебе, природну красу твою", - пишуть в коментарях.

  • Раніше Олег Винник незвично переспівав хіт "Шльопки". Співак записав рок-версію, яка дуже здивувала Олю Полякову
  • Оля Полякова дізналася у Дмитра Гордона, навіщо він почав співати при таких скромних музичних здібностях. Виявляється, телеведучий зробив це за порадою Михайла Поплавського

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях