Лайм

Старе фото Потапа і Насті в образі Пугачової і Ротару розсмішило соцмережі

Так спокуслива NK і харизматичний Потап виглядали 9 років тому

Пам'ять про дует Потап і Настя, який припинив своє існування в 2017 році, живе в серцях фанатів. Самі артисти теж не проти пригадати минулі часи, і в своєму Instagram Олексій Потапенко опублікував фото, на якому вони з майбутньою дружиною зображують Аллу Пугачову і Софію Ротару.

"Pugacheva & Rotaru", - лаконічно підписав Потап фото, на якому вони з Настею одягнені в перуки і химерні капелюшки.

Фото: instagram.com/realpotap/

Фанати повз раритетий знімок не пройшли, засипавши його веселими коментарями: "Як же давно це було", "Кар'єрний шлях довгий і нелегкий", "Пугачова щось втомилася".

Потап і Настя перевдягалися в естрадних співачок у 2011 році на Crimea Music Fest в Ялті. Художнім керівником фестивалю була Алла Пугачова, а головою журі пісенного конкурсу - Софія Ротару. Тоді дует трохи змінив текст свого хіта "Не пара" (Як ти не крути, але ми не пара, не пара, я ж Пугачова, я Ротару, Ротару), розвеселивши обох співачок.

  • Раніше Настя Каменських розповіла, як харчується, щоб не поправитися на карантині. Співачка дотримується дрібного харчування і їсть 5 разів на день
  • NK в піжамі підбадьорила фанатів піснею про карантин на п'яти мовах. Її пісня - то, що потрібно для бадьорого карантину

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.