Лайм

Наталя Могилевська в піджаку на голе тіло розповіла про плани почати все з чистого аркуша: фото

Співачка постала перед фанами в пікантному вигляді

Українська співачка Наталія Могилевська поділилася з шанувальниками знімками в пікантному образі і зізналася, що в цьому місяці у неї настрій почати все з чистого аркуша.

Ефектні фото знаменитість оприлюднила у своєму Instagram. А кадрі Наталія зображена у білосніжному піджаку, під який вважала за краще не надягати білизну. Пікантний образ доповнений оригінальними прикрасами в тон наряду: сережками, каблучкою і намистом.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Це фото для мене символ нової сторінки. Почати все з чистого аркуша - ось настрій цього місяця. Ви пам'ятаєте цей стан? Він обіцяє так багато! Так хочеться щось сказати, написати, придумати себе заново", - поділилася виконавиця.

Артистка додала, що в цьому місяці підготувала для фанатів багато сюрпризів. Всі деталі співачка розкривати не стала, але зазначила, що один з цих знімків стане обкладинкою її нового альбому "Любов - то велика сила".

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

  • Наталя Могилевська не на жарт зацікавила шанувальників. Після довгих розмов про таємничого коханого співачка раптом з'явилася в Інстаграм у шлюбній сукні і заговорила про весілля.
  • Співачка також зізналася, що готова до важливого для кожної жінки кроку - стати матір'ю Але чи буде це усиновлення або 44-річна Могилевська зважитися народити - поки не відомо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях