Лайм

Ірина Федишин розповіла, як чоловік допоміг їй стати популярною

Чоловік і продюсер артистки пішов ва-банк, щоб про неї дізналася вся Україна

В українському шоу-бізнесі багато виконавиць, які стали відомими завдяки чоловікам. Ірина Федишин - одна з них, і про внесок Віталія Човник в свою кар'єру вона розповіла в програмі "Зірковий шлях".

Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

33-річна Ірина та 37-річний Віталій познайомилися, коли їй ледь виповнилося 18. На одному зі збірних концертів хлопець помітив амбітну учасницю маловідомого колективу, і вже через півроку зробив їй пропозицію. Федишин відповіла взаємністю, після чого Човник звільнився з роботи на радіо в Івано-Франківську, переїхав до Львова і став займатися її продюсуванням.

"Віталій, як виявилося, дуже наполегливий, і я йому вдячна за те, що він робить. Все, до чого ми прийшли, за великим рахунком, його велика заслуга", - зізналася виконавиця хіта "Долоньки".

Віталій шукав спонсорів для перших виступів дружини, і щоб про неї дізналося якомога більше людей, він створив журнал, на обкладинці якого незмінно красувалася Ірина.

"У мене дуже ідейний чоловік. Половина журналу була про Ірину Федишин, а половина - реклама. Ми ходили в якісь ресторани, підприємства, всім розповідали, як будемо поширювати цей журнал. Ясна річ, ніхто не став би купувати журнал про Ірину Федишин. Ми розносили його по підприємствах, показували, що реклама буде і нам і вам. І в підприємстві подивляться: о, є якась Ірина Федишин, і якщо корпоратив або вечірка, давайте запросимо цю співачку", - розповіла вона.

Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

Коли Федишин стала популярною на Західній Україні, Човник вирішив допомогти їй стати відомою по всій країні. Всі зароблені кошти він вклав в рекламу з анонсами концерту дружини в палаці "Україна". При цьому Ірина не стала заперечувати, що відбити вкладені кошти не вийшло.

"Концерти в Києві - ти їх не відіб'єш. Це такі іміджеві концерти, реклама дуже дорога, постери. Але ти її все одно робиш. Ці концерти кожен артист робить, а заробляють на інших виступах", - зізналася зірка.

  • Наречена Віктора Павлика поділилася історією знайомства з артистом. Закохані називають свою зустріч "доленосною".
  • Вагітна співачка Alyosha поділилася кумедним фото. Поповнення в родині з Тарасом Тополею співачка чекає вже через три місяці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.