Лайм

Дивне ім'я новонародженого сина Ілона Маска пояснила Граймс - питань не поменшало

X Æ A-12 Маск - це не жарт

4 травня Ілон Маск і співачка Граймс стали батьками хлопчика на ім'я X Æ A-12. Шанувальники новоспечених батьків не зрозуміли, як прочитати загадковий шифр, і засипали їх питаннями. Щоб вгамувати їхній інтерес, 32-річна мати написала в Twitter розшифровку імені новонародженого. На жаль, легше від цього нікому не стало.

"X" означає невідому змінну, "Æ" - ельфійське написання АІ (любов і / або штучний інтелект), "A-12" - відсилання до Lockheed A-12, попередника SR-17 і улюбленого літака пари ("Ні зброї, ні захисту, тільки швидкість"). Також букву "A" Граймс пов'язує зі своєю улюбленою піснею "Архангел".

У відповідь на пояснення молодої матері фанати розводять руками: "І як це читати?" "Спасибі, що пояснили, я нічого не зрозумів", "О боже, ми всі молилися, щоб це був жарт. Чесно, Інфлюенца Маск було б краще", "Запишіть нам відео з вимовою!"

5 травня Ілон Маск в розмові з підписниками в Twitter оголосив, що Граймс народила, дитина "щаслива, здорова і гарна як кнопка", а його мама почуває себе добре. X Æ A-12 - перша дитина Граймс, тоді як у Маска є п'ять синів від попереднього шлюбу з Джастін Вілсон, в тому числі близнюки Ксавьє і Гріффін і трійнята Даміан, Саксон і Кай.

  • Раніше в відвертому інтерв'ю Граймс розповіла про вагітність від Ілона Маска. Співачка, яка понад усе цінує свободу, пояснила, чому вирішила народити від мільярдера
  • 71-річна мати Ілона Маска, тим часом, пройшлася по домашньому "подіуму" під пісню його дівчини. Схоже, Граймс відмінно ладнає з бабусею свого сина

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.