Лайм

У житті все не просто так: наречена Віктора Павлика поділилася історією знайомства з артистом

Закохані називають свою зустріч "доленосною"

Не секрет, що Віктор Павлик та Катерина Репяхова познайомилися в Миколаєві, куди дівчина приїхала на концерт до артиста. Майбутні закохані виявилися сусідами в місцевому готелі. Однак "доленосної" зустрічі могло і не статися, якби не друг Каті.

Про це наречена співака розповіла на особистій сторінці в Instagram. "Розповім цікаву історію зі свого життя або про те, наскільки в житті все не просто так", - почала свою розповідь Катерина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Я познайомилася з ВП, завдяки своєму китайському другові Шану. Тому що, коли я збиралася їхати на концерт до ВП, я повинна була поїхати 3 листопада 2015 в Одесу, але мій друг Шан, сказав, що він поїде зі мною, щоб я одна там не бродила, але вийшло так, що 3 листопада він не міг і сказав: давай поїдемо 4-го, - згадує дівчина. - Я подивилася, а 4 листопада - Миколаїв. Мені було все одно куди їхати, аби на концерт до ВП. І ми взяли квитки до Миколаєва. Суть в тому, що в Одесі ймовірність жити в одному готелі мізерна і навряд чи б ми там зустрілися".

"Завдяки китайському другові я зустріла ВП, а завдяки @katrusya_ukr я зустріла китайського друга. Якби не Катя, яка знає досконало китайський, навряд чи я б подружилася з Шаном. А якби я не вступила в Шевченко, я б не знала Катю. Виходить що весь мій шлях в Києві від початку вів до того, щоб зустріти ВП", - підсумувала Репяхова.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, що весілля Віктора Павлика та Катерини Репяхової заплановано на 10 червня, торжество пройде в Дніпрі - рідному місті нареченої. Для 54-річного артиста цей шлюб буде четвертим, а ось 25-річна Катя під вінець піде вперше.

  • Раніше Катерина розповіла theLime про те, чи має намір вона народити музикантові дітей. Наречена артиста зізналася, що в планах це є і вони з коханим вже навіть придумали їм імена.
  • Віктор Павлик зізнався, чого боїться у стосунках з молодою коханою. Співак не приховує, що думає про їх різницю у віці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях