Лайм

Анна Седокова розповіла, як швидко схуднути після карантину

Співачка має намір позбутися від 6 зайвих кіло

На карантині Анна Седокова набрала 6 кг і має намір позбутися від них якомога швидше. Для цього співачка зібралася практикувати інтервальне голодування, яке всіляко розхвалює своїм прихильницям.

Фото: instagram.com/annasedokova

"Не можу сидіти на дієтах, але интервальное голодування - не дієта, а спосіб життя, який можна підлаштувати до будь-якого графіку, і він допомагає схуднути і оздоровити організм, - пише колишня учасниця "ВІА Гри". - У чому суть? Такий спосіб не вказує, ЩО потрібно їсти, він вказує, КОЛИ потрібно їсти. Найпопулярніший метод - 16/8, або протокол Leangains, він був запропонований фітнес-експертом Мартіном Беркханом і являє собою відсутність їжі протягом 16 годин, а в інші 8 ви розподіляєте 2-3 прийоми їжі. І найбільший плюс, що немає обмежень, а значить, ми можемо дозволити собі улюблені слабкості".

Седокова пише, що в останні 5 днів вона починала їсти в 14 і закінчувала в 18, і життя без сніданків виявилася для неї дуже легким.

"Чому це працює? Дієтологи кажуть, що відмова від їжі на 16 годин робить організм менш чутливим до вуглеводів і зменшує відчуття голоду. В цей час організм спалює все зайве, не відволікаючись на перетравлення їжі. А якщо поєднувати интервальне голодування з тренуваннями, тіло стане більш рельєфним і підтягнутим, - пише вона. - Раджу починати з 16/8 і просто відчувати те що потрібно вашому тілу. Ось моєму ну точно не потрібні ці 6 зайвих кг, я втомилася з ними. І ставлю собі за мету вигнати їх. Я не себе не люблю, я ними не дорога мені душа".

Седокова, яка при зрості 172 важить 65,5 кг, пообіцяла розповісти про результати свого схуднення через 5 дні. Також вона запросила приєднатися до марафону своїх читачок: "Разом легше".

  • Світлана Лобода в нижній білизні показала наслідки карантину для своєї фігури. На відміну від багатьох, співачка задоволена, як самоізоляція позначилася на її тілі.
  • Вагітна Джамала розповіла, скільки важить і що їсть напередодні пологів. Українська співачка знаходиться на 9 місяці вагітності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях