Лайм

Маша Єфросиніна назвала головні ознаки здорових сексуальних відносин

Телеведуча вважає, що в епоху інтернету батькам варто подбати про сексуальну освіту своїх дітей

Маша Єфросиніна проти того, щоб тема сексу була для дітей табу. Телеведуча вважає, що довірлива і компетентна розмова батьків з дитиною допоможе їй в майбутньому уникнути неприємностей і побудувати здорові сексуальні стосунки.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Здорові сексуальні стосунки - це як? Якщо тезисно, то я вважаю, що це подолання батьками страху першими поговорити про це з дітьми... поки вони не почали "пізнавати" все самі через друзів та інтернет, - написала Єфросиніна в Інстаграм. - Це досить міцна самооцінка у дівчини, щоб вона могла сказати хлопцю: "ні", якщо не хоче сексу. Тут теж привіт батькам і їхньому вмінню не картати, а підтримати її в будь-ситуації. Це хлопець, якому не плювати на те, що відчуває дівчина з ним в ліжку. Це вміння двох людей поговорити чесно про їхній секс... Це повна поінформованість кожного в парі про контрацепціюю і всі пов'язані з цим обставини".

Єфросиніна, яка виховує 16-річну дочку Нану і 6-річного сина Олександра, також порадила батькам прочитати і запропонувати своїй дитині-підлітку книгу Ханни Віттон "Про секс". За словами телеведучої, така інформація допоможе молодому поколінню засвоїти важливу інформацію про здорові відносини, повагу до партнера, згоду на секс, контрацепцію, невинність і секстинг.

  • Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як виховує дітей. Телеведуча зізналася, що ніколи не жертвувала заради дітей кар'єрою і своїми інтересами.
  • Також телеведуча здивувала зізнанням про відносини з чоловіком. За 19 років знайомства і 17 років шлюбу в сім'ї Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва було багато крутих поворотів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях