Лайм

Оля Полякова розповіла, чому не спить з чоловіком

Щоб спати окремо, співачка спеціально побудувала собі спальню

Оля Полякова в Інстаграм-шоу "Правда або дія" розповіла Віталію Козловському, чому не спить з чоловіком Вадимом. Виявляється, співачка просто не виносить його гучне хропіння.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Як можна не спати з чоловіком? Послухайте, спати і висипатися - це дві різні речі, - каже співачка. - Я ненавиджу, коли він хропе. Це як грім здригається. Ми не спимо в одній кімнаті, і це нормально. А як можна спати з людиною, якиа як паротяг хропе? Це дуже гігієнічно і добре для сну".

Полякова розповіла, що люди стали ночувати в одному ліжку, коли у них виникло "квартирне питання". "У всіх дворян була жіноча і чоловіча спальня, у королів було жіноче і чоловіче крило. Люди ходили красиво одне до одного, радували одне одного, розходилися по кімнатах і нормально висипалися. А бухтіти під одну ковдру - це не зовсім добре", - вважає вона.

Також артистка перерахувала інші риси, які дратують її в коханому.

"По-перше, мене бісить, що він весь час курить. Він курить все, що димить і горить! Одного разу, коли тільки з'явилися парові сигарети, у нього був айкос, звичайні сигарети, у нього був ганджубас і вейп. І він все це курив - одночасно, - зізналася Полякова. - Ще мені не подобається, що він запальний. Коли два запальних, вдома кошмар".

  • Оля Полякова зіграла в "Правду або дію" з Ольгою Сумською. 53-річна актриса зізналася, чому пішла від першого чоловіка Євгена Паперного до Віталія Борисюку.
  • У попередньому випуску Андре Тан пояснив Полякової, чому ненавидить працювати із зірками. Український модельєр розповів, у кого з його знаменитих клієнтів самий неприємний характер.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях