Лайм

ONUKA та Євген Філатов вперше стали батьками - артисти назвали стать та ім'я первістка

Щаслива подія в житті пари сталася 14 травня

Українська співачка, лідер електро-фолкового колективу ONUKA Ната Жижченко вперше стала мамою. Артистка подарувала своєму чоловікові, солісту гурту The Maneken Євгену Філатову сина.

Радісною новиною новоспечені батьки поділилися на своїх сторінках в Instagram. Відомо, що щаслива подія в житті пари відбулася у четвер, 14 травня. "Сьогодні нас вже четверо", - підписала знімок співачка, на якому зображена на останньому місяці вагітності з чималим животиком. Артистка тримає на руках собачку, а чоловік її ніжно обіймає.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Євген в свою чергу опублікував зворушливий знімок з пологового будинку, на якому тримає новонародженого сина на руках. У підписі до знімка музикант зазначив, що хлопчика назвали Сашком. "Філатов Олександр Євгенович", - гордо підписав фото зірковий батько.

Фото: instagram.com/themaneken

Шанувальники і колеги пари обсипали їх привітаннями, в їх числі - солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна, кліпмейкер Алан Бадоєв, хіп-хоп виконавиця Аліна Паш та багато інших.

  • Українська телеведуча Сніжана Єгорова втретє стала бабусею - її старша дочка Стася Ровинская народила дочку. Маля з'явилося на світ 12 травня.
  • Поповнення відбулося і в сім'ї співачки Юлії Думанської. Виконавиця хітів "Двічі в одну річку не війдеш" і "Пробач" подарувала своєму чоловікові, бізнесмену Григорію Козловському, другу дитину - сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях