Лайм

Дан Балан і переможниця "Голосу країни" записали пісню для нового проекту зі співаком

Прем'єра музичної роботи відбулася 15 травня

Співак Дан Балан презентував оновлену версію пісні "Треба" в рамках свого авторського проекту "Все пробачати". Композиція була записана спільно з переможницею шоу "Голос країни" Оксаною Мухою. Саме любов дівчини до української культури надихнула зіркового тренера до написання україномовної пісні.

Разом з треком музиканти представили і кліп, який нікого не залишить байдужим. Ролик став першою режисерською роботою Дана Балана. Головна мета відео - показати, як біль образ переходить в радість прощення. Протягом двох місяців команда артиста займалася пошуком реальних історій людей, які не бачилися роками і приховували образи, не наважуючись зробити перший крок назустріч один одному.

"Це перший музичний результат нашої співпраці - пісня "Все пробачати", яку раніше слухачі чули під назвою "Треба". Для мене це був дуже цікавий досвід в роботі: Дан знайшов нову для мене манеру співу, я вперше знялася в такому масштабному відеокліпі" , - прокоментувала Оксана Муха.

  • Нагадаємо, що Оксана Муха стала переможницею 9 сезону вокального шоу. На проекті дівчина була підопічною Дана Балана. Крім почесного титулу "Голос країни", їй також дісталася трикімнатна квартира в Києві.
  • Після перемоги в проекті Оксана Муха стала Заслуженою артисткою України. Вокалістку нагородили, зокрема, за значний особистий внесок у державне культурно-освітній розвиток і високий професіоналізм.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.