Лайм

Важливіше немає нічого: MONATIK присвятив зворушливий пост своій сім'ї

Публікацію артист приурочив до Міжнародного дня сім'ї

15 травня у всьому світі, в тому числі й в Україні, відзначають Міжнародний день сім'ї. У це свято знаменитості діляться в соціальних мережах ніжними знімками зі своїми близькими, не залишився осторонь і український хітмейкер MONATIK (Дмитро Монатік).

Артист опублікував на особистій сторінці в Instagram фото, на якому зображені всі члени його сім'ї: дружина Ірина Демічева і двоє синів - Данило і Платон. Всі вони позують в однакових сорочках, міцно взявшись за руки. Свою публікацію Дмитро супроводив теплими рядками.

Фото: instagram.com/monatik_official

"Сім'я перш за все! І важливіше немає нічого. Просто пам'ятайте ... Вона не дасть потонути і, я впевнений, Ви не потонете, хіба що в щасті! ..." Люблю Вас безмежно і нескінченно! Всіх з днем сім'ї!", - написав MONATIK.

Шанувальники артиста не перестають захоплюватися його сім'єю, про що в черговий раз написали в коментарях. "Найкращі", "Бережіть вашу сім'ю! Ви прекрасні", "Яке ж миле і тепле фото", "Які ж ви класні", - пишуть фанати.

  • MONATIK, як і багато знаменитостей, дотримується умов карантину. Співак проводить цей час вдома в оточенні дружини і двох синів. А щоб дітям не було нудно, зірковий тато влаштовує вечорами домашні танці.
  • 1 квітня Дмитро Монатік відзначив день народження - артистові виповнилося 34 роки. З нагоди свята головний рітмолов країни записав відео, в якому заговорив про коронавірус.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях