Лайм

Dzidzio показав рідний дім, де народився і почав співати

Михайло Хома анонсував новий фільм на важливу тему

Михайло Хома, відомий під сценічним псевдонімом Dzidzio, відправився в рідне село Бортники для зйомок нового відео. Про це він розповів в Instagram, опублікувавши фото з хати, в якій народився.

"Скільки разів я собі казав: "Все, більше не буду знімати в цій хаті, вона себе вичерпала!" Але коли стало питання, де мені знімати новий фільм на глибоку тему, яка стосується кожної людини, то конкуренції їй не було! - написав співак. - Тому що саме тут я народився, і почалося мая чесна, справжня творчість. Спасибі всім, знято".

Фото: instagram.com/dzidzio

Фото: instagram.com/dzidzio

Михайло не вперше показує в соцмережах рідний дім. Раніше він публікував фото біля яскравої дерев'яної стіни і розповідав, що саме тут вперше почув слово "Дзідзьо". "Так називали люди мого дідуся Яна, який був мегапопулярним ветлікарем на всі навколишні села", - пояснив він свій псевдонім.

Фото: instagram.com/dzidzio

На нові фото виконавця шанувальники відреагували бурхливо. Зокрема, їх обурило, що співак у взутті забрався на ліжко, прикрашене ручною вишивкою. "Куди у взутті на ліжко?!" - пишуть фанати. - "Дати би тобі оце по твоїм культяпкам. Людина сиділа ночами вишивала ті простині а ти у взутті задрався", "Ти куди туфлями на ліжко? Ох, немає на тебе бабці!"

  • DZIDZIO і Ольга Цибульська знялися в фотографіях і розповіли про стару дружбу. Артисти продовжують розбурхувати публіку чуттєвими фото.
  • Через три роки після виходу пісні "Чекаю. Цьом" Оля Цибульська та DZIDZIO вирішили записати ще один дуетний трек. Він отримав грайливу назву "Киця".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях