Лайм

Герой "Холостяка" одружився на переможниці проекту: перші фото з розпису

Микита Добринін більше не холостяк

Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова стали чоловіком та дружиною. Закохані зареєстрували свої стосунки в середу, 20 травня, а пишне торжество влаштують вже після закінчення карантину.

Даша і Микита розписалися в київському документ-сервісі "Готово". Перші фото з церемонії вже з'явилися в Instagram молодят. "Як сказала моя молодша сестра: "Прийшла в чорному, а пішла в білому". Тепер офіційно сім'я", - написала Квіткова, згадавши першу вечірку на "Холостяку".

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

"Вона стала моїм серцем, величезною його частиною, тепер і офіційно моя", - поділився своїми емоціями Микита.

Для важливого дня наречена обрала коротку білу сукню з драпіруванням і вставкою з блискучої тканини. Автор наряду - бренд Tina Valerdi, у якого Даша раніше замовляла сукню для червоної доріжки Одеського кінофестивалю.

Фото: instagram.com

Пара планувала в цей же день зіграти і весілля, але через епідемію коронавірусу торжество перенесли. Раніше закохані говорили, що влаштують святкування 2 вересня, але зараз стала відома нова дата. "Весілля перенесли на 12 серпня", - зазначила Даша під постом.

Фото: instagram.com

Фото: instagram.com

  • Українська співачка MamaRika вийшла заміж за комедійного актора Сергія Середу. Церемонія пройшла на пустельному пляжі острова Панган (Таїланд) в режимі повної таємності.
  • Наречена народного артиста України Віктора Павліка та його концертний директор Катерина Репяхова розповіла, на якому зараз етапі підготовка до весілля.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях