Лайм

Дружина Дмитра Комарова показала свою першу вишиванку - на фото моделі 17 років

Публікацію дівчина приурочила до Дня вишиванки

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, дружина телеведучого Дмитра Комарова, привітала українців з Днем вишиванки. На честь свята дівчина поділилася архівною фотографією у своєму першому вишитому вбранні.

На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала знімок, на якому їй 17 років. Саша позує в короткій сукні-вишиванці з відкритими плечима. У підписі до фото дівчина розповіла, що наряд був виготовлений на замовлення в її рідному місті - Дніпрі.

Фото: instagram.com/aakucherenko

"День, коли стрічка новин рясніє українською вишивкою і стає неймовірно красивою. На цьому фото мені 17 років, і це - моя перша вишиванка. Виробляли її на замовлення у моєму рідному Дніпрі, а пасок до неї я купила вже на Андрївському узвозі, коли переїхала в Київ", - поділилася Олександра.

"Роки ідуть, а пам’ять залишається. Вона захована у різнобарвних українських візерунках, витканих на полотні. Кожен сам вишиває свою історію життя, а вишиванки зберігають її в собі. Тому так важливо цінувати цю традицію і берегти пам’ять поколінь, - відзначає модель. - Це фантастичне вбрання личить кожному українцю і своїми нитками єднає всіх нас, де б ми не були. Зі святом вишиванки, друзі!".

  • 21 травня в Україні відзначають День вишиванки. Одяг з етнічними мотивами користується великою популярністю у знаменитостей, тому в честь свята селебріті традиційно вбираються в свої найкращі вбрання.
  • Джамала похвалилася своєю міні-колекцією вишиванок. Кожен наряд, який показала співачка, виглядає розкішно і підкреслює жіночність своєї власниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях