Лайм

Таблоїди обговорюють струнку фігуру дочки Сільвестра Сталлоне: як сьогодні виглядає 21-річна Сістін

Дівчина займається моделінгом і знімається в кіно

У актора Сільвестра Сталлоне і колишньої моделі Дженніфер Флавін три дочки - Софія, Сістін та Скарлетт. Середній спадкоємиці 21 рік і вона досить успішна в модельному бізнесі. Дівчина успадкувала від своєї матері яскраву зовнішність і розкішну фігуру, що часто стає приводом для обговорень.

Сістін любить дражнити дописувачів в Instagram відвертими кадрами, демонструючи своє підтягнуте тіло. Днями красуня показала знімки, на яких постала в чорному бікіні із зав'язками та білих брюках. Модний образ дочка Сталлоне доповнила яскравою бейсболкою.

Фото: instagram.com/sistinestallone

21-річна дівчина прийняла зухвалу позу, продемонструвавши тонку талію і бездоганний прес. Фоловери обсипали Сістін компліментами, відзначаючи її витонченою фігуру.

Фото: instagram.com/sistinestallone

На рішення Сістін стати моделлю вплинула її мати Дженніфер Флавін, в минулому манекенниця. "Мама - мій приклад. Вона навчила мене вигідно підкреслювати кращі сторони і приховувати те, що нікому не варто бачити. Вона показала, як ходити по подіуму і перевтілюватися для фотозйомок", - розповідала дівчина одного разу в інтерв'ю.

Фото: instagram.com/sistinestallone

Вперше на подіум дівчина вийшла в 2017 році, після чого її кар'єра пішла вгору. Сістін знімалася для таких іменитих журналів, як Glamour, Vouge, Vouge Teen, Harper's Bazaar та інших.

Крім моделінгу Сталлоне намагається будувати кар'єру в кіно. У 2019 році в фільмографії Сістін з'явився перший фільм - "Синя безодня-2".

Фото: instagram.com/sistinestallone

  • Дочка Майкла Джексона зіграє одну з головних ролей в новому серіалі "Звичка". Дата прем'єри поки залишається невідомою, але в пресі вже з'явився перший кадр з 22-річною Періс, що наштовхнуло на думку згадати, як сьогодні виглядає дочка легендарного музиканта.
  • Позашлюбний син Шварценеггера повторив знаменитий образ батька. Акторові і правда є чим пишатися, адже ще з підліткового віку Джозеф Баена не на жарт захоплюється бодібілдінгом.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях