Лайм

Навколо ні душі: Сергій Притула з дружиною та дітьми насолоджуються відпочинком в Карпатах

Подружжя поділилися знімками з відпочинку

Український шоумен та телеведучий Сергій Притула вирішив урізноманітнити свій карантин. Разом зі своєю дружиною Катериною та двома дітьми він самоізолювався в Карпатах.

Фотографіями з відпочинку подружжя поділилися на своїх сторінках в соцмережах. "Найкраща самоізоляція - це коли не тільки маски й антисептик, але й коли на сотні метрів навколо ні душі", - написав Притула у Facebook. На одному зі знімків шоумен зображений з дружиною на терасі з видом на гори. Вони п'ють вино і посміхаються на камеру.

Фото: facebook.com/serhiyprytula

На інших знімках можна розглянути дітей Притули - сина Діму від першого шлюбу і маленьку Соломію, яку ведучому народила нинішня дружина.

Фото: facebook.com/serhiyprytula

Фото: facebook.com/serhiyprytula

Шанувальники пари побажали їм гарного відпочинку, а також захопилися їх сім'єю. "Гарного відпочинку вам. Локація відмінна", "Відпочинок в українських Карпатах, це романтично і патріотично. Молодці. Наслаждайтеся природою, тому що ви цього заслуговуєте", "Які ви милі", - пишуть коментатори.

Фото: facebook.com/serhiyprytula

Нагадаємо, Катерина Сопельник - друга дружина Сергія Притули. Пара познайомилася під час роботи на одному з телеканалів, а влітку 2015 року узаконила свої стосунки. Через два роки, в липні 2017 го, у подружжя народилася дочка Соломія.

Фото: instagram.com/kateryna_pry

Фото: instagram.com/kateryna_pry

Фото: instagram.com/kateryna_pry

  • Сергій Притула, який постійно зайнятий на зйомках, нарешті може насолодитися спілкуванням з дружиною та дітьми. Ведучий готує родині смачні обіди і не забуває знімати смішні ролики.
  • А недавно Притула показав в мережі миле відео зі своєю дворічною донькою. Тепер ведучого і коміка знають ще як і зразкового батька.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях