Лайм

Розбите серце: Дженніфер Лопес поділилася переживаннями через відкладене весілля

50-річна співачка і її 44-річний наречений скасували довгоочікуване свято через епідемію коронавірусу

Дженніфер Лопес досі переживає через скасування весілля, яке вони з нареченим Алексом Родрігесом збиралися влаштувати на початку літа. Пара була заручена протягом року і планувала велике свято, але епідемія змусила їх відкласти підготовку.

Фото: instagram.com/jlo

"У мене трохи розбите серце, бо у нас були великі плани. Але я думаю, що у Бога масштабніший план, тому нам просто потрібно почекати і подивитися, - сказала вона у вівторок у відеочаті "Today Show" . - Можливо, буде краще. Я повинна вірити, що так і буде".

Поки 50-річна зірка і її наречений-бейсболіст нічого не планують, спостерігаючи за обстановкою в США і світі.

"Зараз планів немає. Потрібно просто почекати і подивитися, як все це закінчиться. Знаєте, це розчаровує. Після Суперкубка і зйомок реаліті-шоу "World of Dance" я збиралася взяти перерву, що ми і робимо зараз. Але ви знаєте, у нас було багато планів на це літо і на цей рік, а зараз все начебто припинене".

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес зіграли заручини в березні 2019 року, коли закоханий спортсмен запропонував співачці каблучку вартістю понад 1 мільйон доларів.

  • Віктору Павлику та його молодий нареченій довелося перенести весілля. Пара хотіла одружитися у Дніпрі 10 червня, проте тепер торжество відклали до серпня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях